Verkkokauppa Fit4you:n yrittäjä Miia Soranto kertoo, että yritys on saanut Talenom Muuramelta talousneuvontaa sekä konsultointia yrityksen kannattavuuden seurantaan.

– Anne ja Harry ovat kiinnostuneita asiakasyritystensä liiketoiminnasta kokonaisuutena. Heidän kanssaan on syntynyt aito yhteistyökumppanuus, Miia kertoo.

 

Verkostoja hyödynnetään asiakkaiden hyväksi

Talenom Muurame pyrkii hyödyntämään syntyneitä kumppanuuksia poikkeuksellisella tavalla omien asiakkaidensa hyväksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Harry ja Anne yhdistävät asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan toistensa kanssa ja pystyvät näin auttamaan yrityksiä saamaan uusia asiakkuuksia. Kuinka moni muu tilitoimisto tuo asiakasyrityksilleen uusia asiakkaita?

– Heidän kauttaan on meillekin löytynyt tarpeellisia uusia kontakteja ja verkostoitumista, Miia Soranto toteaa.

Miian mielestä yhteistyössä tilitoimiston kanssa on tärkeää se, että yrittäjä itse voi keskittyä yrityksen arjen kannalta tärkeimpiin asioihin.

– Tuntuu siltä, että ensimmäistä kertaa ulkoistettu palvelu on todella onnistunut ja vapauttanut omaa aikaa. He huolehtivat omasta osastaan ja minä omasta tekemisestä. Saan yrittäjänä keskittyä siihen, mitä itse osaan parhaiten. Voin myös luottaa heidän osaamiseensa ja siihen, että hommat tulevat tehtyä, Miia kertoo.

Talenom Muurame yhdistää luotettavan tilitoimiston ja ihmisläheisen perheyrityksen

– Olemme saaneet tilitoimistolta käytännön työkaluja arkeen ja talouden seurantaan, kuten esimerkiksi katetuottolaskurin. Talenom Muuramella on aitoja välittäviä ihmisiä, jotka ovat yrittäjän puolella. Taustalla toimii iso luotettava tilitoimisto ja arjessa ovat mukana aidot kumppanit, jotka ovat aina valmiita auttamaan, Miia tiivistää.

Ota yhteyttä!

Talenom Muurame

Anne Kirvesmäki

Harry Kirvesmäki